Blog

Uranyum Yarınlama

Uranyumun yarılanma yılı 4.4 Milyar yıldır. Önümüzde 1 Kg uranyum varsa 4.4 Milyar yıl sonra kurşuna dönüşür.

Config Server Kurulumları

ConfigServer Explorer To install or upgrade cse simply do the following from the root shell via SSH:…

Güvenlik Kurulumu

https://download.configserver.com/csf/install.txt ############################################################################### # Copyright 2006-2015, Way to the Web Limited # URL: http://www.configserver.com # Email: sales@waytotheweb.com ###############################################################################…

Korumalı: Hotlinking Önlemek

Burada alıntı yok çünkü bu yazı korumalı.

WHM Panel Packages Kullanımı

Bir hesap (hosting) oluştururken tanımlanacak olan kaynak sınırlamaları bu bölümden yapılmaktadır. WHM’nin bu bölümünde sınırlamaları daha önceden tanımlayıp adlandırarak paketler oluşturabilir, düzenleyebilir ve silebilirsiniz.

Bakırköy Ajans

Bakırköy Ajans 2011 yılında Marka Başvurusu yapılarak alınan bakirkoyajans.com.tr alan adı üzerine kurulmuş Web Tasarım ajansıdır. Bakırköy Bilişim iştiraki olarak hizmet vermekte olup hazır web tasarım alanında tasarımlar ile öne çıkmaktadır.

CGI Nedir ? CGI Anlamı ve CGI Açılımı

CGI, bir web servisiyle diğerleri arasında ortak çalışma alanı oluşturulması amacıyla geliştirilmiş olan standarttır. Kısmen bir program niteliğine sahip olan CGI; C, C++, Perl, Unix ve Visual Basic vb. Programlama dilleri kullanılarak hazırlanır ve kullanıma hazır hale getirilir. Web siteleri içerisinde sıklıkla kullandığımız ziyaretçi sayaçları da CGI için en önemli örneklerden biridir.

WordPress xmlrpc.php Nedir ve Niçin Devre Dışı Bırakılmalıdır

Bugünkü rehberimizde xmlrpc.php nedir ve xmlrpc açığı sorununu ortadan kaldırabilmek için bu dosyayı nasıl devre dışı bırakabileceğiniz üzerinde duracağız. WordPress’in her daim sitenizle uzaktan etkileşime geçebilmeniz üzere tasarlanmış dahili özelliklere sahiptir. Mutlaka siz de bazen, yakınlarda bilgisayar olmadığında sitenize ulaşmak istemişsinizdir. Uzun bir süre boyunca, çözüm xmlrpc.php dosyasıydı. Fakat son zamanlarda bu dosya çözümden çok kendi başına bir sorun oluşturmaya başladı

Outlook 2019 Pop3 E-Posta Kurulumu Nasıl Yapılır?

POP(Post Office Protocol) mail almak için kullanılan, SMTP ve IMAP gibi bir e-posta iletişim protokollüdür. Farklı versiyonlar olarak gelişimini sürdüren POP’un, günümüzde POP1 ve POP2 protokollerinin gelişmiş hali olan 3. versiyonu kullanılmakta ve bu sebeple POP3 olarak adlandırılmaktadır.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Sepetinizde ürün bulunmuyor.